dimecres, 21 d’octubre del 2009

Funeràries

Venta per catàleg de flors, tauts i ornaments diversos, amb opció de pagament a plaços sense interessos ni comissions.

Proveïment de l’atenció mèdica i psicològica necessària per a familiars, amics, coneguts i saludats.

Signatura de precontracte per a l’interessat, davant notari, amb total garantía de compliment (excepte en casos de viuda sexi amb bitllets de 500 a l’escot).

Urnes, pots, caixes, caixetes i ampolles per a triar, al gust del consumidor, amb gran varietat de colors, textures i estampats.

-Endavant, passi. Vol la cremació a porta tancada o li encantarà veure com flamegen els bonics cabells arrinxolats de l’usuari?

-Les corones de flors, les portem al cotxe, les deixem amb ell o prefereix donar-les a l’Església? I… les ulleres?

- Perfecte, d’aquí a quaranta-cinc minuts ja estarem, poden anar a la sala d’espera o passar a recollir-lo quan els vagi bé, podem guardar-lo fins d’aquí a trenta-un diez naturals, només necessiten el resguard.

Si ho desitja, una innovadora empresa, ens ofereix la possibilitat de mineralitzar, cristalitzar, ionitzar i deshidratar els cabells del seu marit i convertir-los en una petita pedra preciosa amb un aspecte molt semblant al d’un diamant, encara que, com veurà, d’un valor infinítament més elevat.

Ja posats, i com a proposta no vinculant, quan t’has cansat de barallar-te amb el món, quan t’adones que l’únic camí, l’única veritat absoluta és la mort; quan estàs decidit a saltar-te el peatge per arribar al teu destí… O simplement, et vé de gust morir matant. O ets un refotut cobard que no troba en cap racó un motiu (per minúscul i insignificant que sigui) per no tirar-se daltabaix…

Quan la conçoneta aquella de’n Sabina del dia en que va trobar “más de cien palabras, más de cién motivos para no cortarse de un tajo las venas” ha deixat de ressonar-te a les entranyes i ha perdut de cop i volta (o paulatinament) tot el seu sentit…

Si el teu fetge ja no aguanta ni un Gintònic més, o si la ressaca no et deixa viure…

-Collons!

Novetat a la funeraria, estem en crisi, així que hem de ser creatius.

-Bé doncs, com li anava dient, ens ha costat moltes penes i treballs, però finalment tenim un nou servei per oferir. No el posem al catàleg perquè els antiavortistes, els defensors de la vida a qualsevol preu, els moviments contraris a l’eutenàsia i tota aquesta colla de dinosaures insensibles ens cremarien la barraqueta cada dues setmanes.

Si, perdoni ja vaig al gra. Tinc l’honor de presentar-los l’única empresa al món que oferta el “suïcidi assistit”.

No! No som assasins a sou! El client té la possibilitat de triar el moment i la manera de morir! Amb això si, i de manera definitiva, l’home esdevé amo i senyor de la seva propia vida!

Vol una coseta clàssica, senzilla, amb un preu molt ajustat i amb un toc romàntic? Li oferim una biga, una corda, un tamboret i un bloc de notes (el bolígraf corre a càrrec nostre) per si l’usuari desitja deixar una nota explicativa, de comiat, apoteósica o tot a la vegada.

També podem emular als grans personatges de la historia amb un preparat amb base de cicuta acompanyat d’un bon gotet de vi, també tenim una guillotina a disposició dels incondicionals de Lluís XVI…

El seu somni sempre ha estat morir al peu del canó? Vol morir a la batalla de Waterloo, la de l’Ebre, o té alguna altra proposta? I… prefereix morir del costat dels feixistes o dels republicans? Només ho pregunto per la camisa! Hauríem d’avistar a atrezzo amb una mica de temps…

En fi, bajanades que em passen pel cap entre Plaça del Centre i Vallcarca.

2 comentaris:

Mayte ha dit...

Ei, que bé! Has reactivat el blog.

Sanfri ha dit...

Doncs m'encantes les teves bajanades, xurro. Molt*e