dimecres, 12 de setembre del 2012

Homes i dones del cap dret.



Mola…
Mola que ahir fóssim dos milions. ( O un i mig, o 600.000, o cinc o sis). Molen totes les raons racionals i òbvies que ens van moure ahir… fins a cert punt mola que també el rollo sentimental ens hi acabi d’empènyer… És estupendu que (per fi) ens molesti que ens robin els quartos, que se’n fotin de nosaltres i que intentin aixafar-nos un dia rere un altre (que ja era hora…)

Però hauria molat més…
Però també hauria estat molt bé que quan en Boi-Ruiz ens destrossava el sistema sanitari haguéssim estat dos milions. Que quan la Rigau i els seus amics feien encara més cutre i merdós el sistema educatiu del país haguéssim estat dos milions. Que quan en Puig fotia pals a tort i a dret haguéssim estat dos milions. Que quan en Cleries deia (i diu) que no pagava a les entitats socials (i au ja us espavilareu) haguéssim estat dos milions. Que quan en Mas volia plantar un Eurovegas al Prat haguéssim estat dos milions. Que quan en Millet i en Montull (i els amics de CDC) buidaven el Palau haguéssim estat dos milions. Que quan l’Huguet ens va comunicar la pujada bestial de taxes i preus a l’educació superior haguéssim estat dos milions. Que quan…

De fills de puta també en tenim a casa. I una independència governada per aquesta colla de cabrons de l’èlit burgeseta catalana, nazicatòlics, dretans i reaccionaris… amb aquest sistema genial que ha demostrat reiterades vegades que funciona de puta mare…  a mi tampoc em convenç.

He dit.

1 comentari:

Marta Kosters ha dit...

Suscric rotundament.
Que ja se la poden fotre pel cul aquesta independència si és per fer el mateix però cuatribarrat i amb accents oberts.
Que ja en tinc prou de veure com fan servir noms i conceptes enmascarats de patriotisme per fer que no passi res.
Que emigro. Que prou. Que ja n'hi ha prou.